About Cats & Dogs

Op 11 en 12 november 2023 gaat de Jaarbeurs Utrecht op z’n kop staan, want dan is het tijd voor de tweede editie van About Cats & Dogs! Dé party voor zowel de verse puppy-ouder als de doorgewinterde cat whisperer. Ben jij er ook bij?

About Cats & Dogs 2023

Laat je betoveren op de beursvloer, waar de nieuwste voedingssnacks, onweerstaanbare accessoires en de crème de la crème van verzorgingsproducten op je wachten. Bereid je voor op een aaneenschakeling van toffe activiteiten en dompel jezelf onder in wijze woorden van sprekers die je wereldbeeld over onze harige vrienden voor altijd zullen veranderen!

Bestel hier je tickets voor About Cats & Dogs en gebruik de code ‘JUNE20’ voor 20% korting!

Op het event vind je allerlei leuke stands zoals die van Prins.

Workshopplein

Op het workshopplein word je een heuse keukenkunstenaar en dierenfotografie-expert in één klap! Maak je klaar om je innerlijke chef-kok te ontdekken, want onder de vleugels van de geweldige Maureen du Toit ga je niet alleen hondenkoekjes bakken, maar ze ook omtoveren tot ware kunstwerken. Bereid je voor op een keukenavontuur vol lekkernijen en creatieve flair terwijl je harige vrienden smullen van jouw meesterwerkjes!

En als dat nog niet genoeg is, kun je je fotografieskills naar een hoger niveau tillen met de dierenfotografieworkshop. Ontvang tips en trucs van experts die jou helpen om de perfecte plaatjes van je geliefde huisdier vast te leggen. Je huisdier zal zich na deze workshop gedragen alsof ze net een fotoshoot op de cover van een tijdschrift hebben gehad!

Een dag vol leerzame avonturen en onvergetelijke momenten dus voor jou en je pluizige metgezellen!

Tip: Heb je een penning voor je hond of kat? Neem hem mee en laat hem personaliseren op het event!

Op het event vind je allerlei leuk speelgoed voor je kat of hond.

Jaarbeurs

Wie, wat, waar?

About Cats & Dogs vind je dus op 11 en 12 november van 10:00 tot 17:30 in het Beurs- en congresgebouw van de Jaarbeurs.

Ook leuk: in de theaters word je meegesleept door de wijsheid van niemand minder dan tv-dierenarts Piet Hellemans en trainer van honden en van mensen Jeroen Oomen! Laat je inspireren en verwonderen terwijl zij hun kennis delen op het podium. Ook Renate Gerschtanowitz is aanwezig met haar platform Huisdieren.nl. 

Benieuwd wat je kunt verwachten? Kijk naar een sfeerimpressie van About Cats & Dogs 2022.

Tickets voor About Cats & Dogs

Mis het niet, bestel nu hier je tickets (gebruik de code ‘JUNE20’ voor 20% korting)! Keukenkunst, dierenfotografie en inspirerende sprekers zoals Piet Hellemans en Jeroen Oomen wachten op je. Een dag vol plezier en ontdekkingen voor je harige vrienden. Wees er snel bij!

Wie weet zie ik je daar (baasje van June, Jay & James)!

Winactie

Check mijn Instagram, want ik geef twee tickets voor About Cats & Dogs weg!

x Junethekitty

Share: