Kattenfotograaf Purmerend: Purrr.merend

Welkom bij Purrr.merend, dé kattenfotograaf van Purmerend!

Ben je op zoek naar prachtige portretten van jouw geliefde harige metgezel? Je bent op de juiste plek! Ik ben Nancy, jouw toegewijde kattenfotograaf in Purmerend. Mijn passie ligt in het vastleggen van de unieke persoonlijkheden van katten in hun eigen vertrouwde omgeving.

Volg mij op Instagram en Facebook

Als kattenfotograaf trek ik door heel Purmerend met mijn camera, op zoek naar de mooiste katten die door onze straten struinen. Deze bijzondere ontmoetingen deel ik graag met jullie via Instagram, waar jullie een glimp kunnen opvangen van de prachtige katten die onze stad rijk is. Of mocht je geen Instagram hebben, kun je ook op Facebook kijken (hier of hier).

Vereeuwig de persoonlijkheid van jouw kat

Maar ik begrijp dat niet elke kat veel buiten komt of sommige katten zelfs helemaal niet buiten komen. Daar heb ik natuurlijk een oplossing voor! Anders dan traditionele fotografen, heb ik geen studio. Bij Purrr.merend geloof ik dat katten het beste tot hun recht komen in hun eigen veilige ruimte, zonder gedwongen te worden in onnatuurlijke poses. Mijn benadering is om de kat te observeren en vast te leggen zoals ze werkelijk zijn – speels, nieuwsgierig, en vol karakter.

Door jouw kat te fotograferen in hun eigen omgeving, creëren we een ontspannen sfeer waarin ze zichzelf kunnen zijn. Het resultaat? Authentieke en levendige beelden die de ware essentie van jouw kat vastleggen.

Ben je klaar om de unieke persoonlijkheid van jouw kat te vereeuwigen in prachtige foto’s? Neem dan vandaag nog contact met Purrr.merend op om een fotosessie te plannen! Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw harige vriend de ster van de show wordt, recht in zijn eigen koninkrijk.

Flexibiliteit en maatwerk

Bij Purrr.merend geloof ik in flexibiliteit en maatwerk. Daarom zijn de prijzen voor de fotoshoots in onderhandeling, zodat ik een pakket kan samenstellen dat perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen voor jouw unieke kattenfotosessie.

Elke pootafdruk vertelt een verhaal

Purrr.merend – Waar elke pootafdruk een verhaal vertelt. Contacteer mij vandaag nog voor de beste kattenfotografie in Purmerend en omgeving!